Peaky Blinders

Drinken als een Peaky Blinder!

Nieuw in het assortiment

De hitserie Peaky Blinders is razend populair. En wat is er nou leuker dan jezelf in het leven van de Peaky’s te verplaatsen met deze dranken.

De dranken zijn geïnspireerd op smaken uit de tijd van de Peaky's (de jaren '20). De periode waarin er dankzij de migranten in Birmingham heel veel nieuwe alcoholsmaken ontdekt werden, met nieuwe ingrediënten, aroma's en distillatiemethoden.

Zo hebben we een Dry Gin, geïnspireerd op de cocktails uit die tijd. Vanwege de toevoeging van gember is deze spicy drank voor de echte mannen. 

Daarnaast is er ook een Peaky Blinder Black Spiced Rum. De combinatie van onder andere vanille, nootmuskaat en sinaasappel zorgt voor een warme smaak. 

Tot slot hebben we ook een echte Irish Whiskey, de drank van de familie Shelby. Deze kon natuurlijk niet achterblijven. De Whiskey heeft een intense, maar toch zoete afdronk.Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 16

Totaalprijs:€ 37.61